Komplette hjul

Lettmetallfelger med vinterdekk

Top Seller

ALUTEC Ikenu

8 x 18OS 45
1864,53 NOK per felg

Enkelt vei til ditt komplett hjul

Enkelt vei til ditt komplett hjul

velg bil
velg felg
velg dekk
bestil komplett hjul

vår mest populær lettmetall felg

itWheels ALISIA

6 x 15OS 40
fra 1343,02 NOK

BORBET LV4

5.5 x 14OS 43
fra 1371,53 NOK

DEZENT TZ graphite

7.5 x 17OS 48
fra 1912,85 NOK

PROLINE AX100

6.5 x 16OS 40
fra 1541,40 NOK

Vi har de passende felgene og dekkene for deg.

For å fortsette videre til den passende felgene og dekkene, først, velg kjøretøyet ditt.

Komplett hjul med TPMS

Hvis kjøretøyet ditt er utstyrt med et direkte TPMS-system, monterer og programmerer vi de riktige TPMS-sensorene uten ekstra kostnad på de nye hjulene dine.

Komplette hjul - Kostnadseffektiv og rask montering

Alle dekkeksperter anbefaler vinterdekk om vinteren og sommerdekk er alltid det riktige valget for sommeren. Hvis du har begge typer dekk montert for å skille lettmetall- eller stålfelger til bilen din, trenger du ikke bekymre deg for å skifte dekk i oktober eller rundt påske. De komplette hjulene må bare byttes. Våre komplette hjul er også rimeligere enn å kjøpe dekk og felger separat.

Nye lettmetallfelger med vinterdekk gjør at du kjører tryggere

Mobilemech.no er en av Nordens største leverandører av bildekk. Vi har et stort utvalg av kvalitetsdekk til en billig pris i vår butikk online. Vårt sortiment består av et utvalg fra mer enn 100 dekkprodusenter og 25 000 dekkprofiler. Har du behov for nye lettmetallfelger med vinterdekk? Da er vi den rette butikken for deg. Dårlige vinterdekk er en av de største risikofaktorene når det gjelder vinterkjøring. Det er viktig å ha vinterdekk som gir kort bremselengde og et godt grep på nordiske vinterveier. Det er mange spørsmål når det kommer til valg av vinterdekk. Piggdekk er ofte ansett som det beste valget for nordiske vinterforhold med varierende vær. På en annen side er piggfrie vinterdekk derimot foretrukket blant bilister som først og fremst kjører i byområder. Velg vinterdekk som er tilpasset dine behov. Vi har de vinterdekkene du trenger, og vi har et stort utvalg av lettmetallfelger og stålfelger. Vi tilbyr kunnskap, god service og hjelp til å finne dekkene som passer for akkurat deg.

Hos mobilemech.no kan du kjøpe nye lettmetallfelger med vinterdekk enkelt og billig online i dag, og vi tilbyr kompletthjul. Det vil si at felgene kan bestilles som et komplett sett med de dekkene du ønsker, ferdig montert på felger av ditt valg. Det gjør dekkmontering enklere, og du unngår ulempen med å måtte legge over felgene selv når du skal bytte dekk. Du kan istedenfor selv bytte bildekk mellom sesongene enkelt ved å skru av boltene og montere på ditt nye sett med dekk. Hvis ikke kan du kontakte en av våre 300 servicepartnere som står klare for å hjelpe deg. Til våre lettmetallfelger kan du velge mellom et stort utvalg av radialdekk av stor kvalitet fra de største dekkprodusentene. Vi har dekk fra dekkprodusenter som Continental, Goodyear, Michelin og Bridgestone. Dekkprodusenter som er kjent for sin kvalitet og ofte scorer høyt på best i test-undersøkelser. Nye dekk beholder anleggsflaten mot veien og gir bedre veigrep, både i svinger og ved akselerasjon og bremsing. Sjekk ut vårt utvalg online i dag.

Kjøp lettmetallfelger med vinterdekk i dag - levert innen 7 dager

Mobilemech.no har det du trenger. Vi tilbyr et stort utvalg dekk til en rimelig pris. I vårt sortiment har vi produkter fra 100 ulike dekkprodusenter samt 25 000 dekkprofiler. Har du gamle vinterdekk? Da kan det være på tide å skifte dem ut med nye vinterdekk som er tilpasset nordiske forhold. Vi hjelper deg med det du trenger og vektlegger god kundeservice. Det er lettvint å bestille fra vår nettbutikk. Spar tid og penger, vi leverer dine dekk på døren innen 7 arbeidsdager. Hvis du ønsker montering, tilbyr vi monteringsservice i nærheten av ditt bosted. Om du ikke skulle være fornøyd med produktet, tilbyr vi også 30 dagers returrett. Kjøp nye dekk hos oss online i dag.

mobilemech.no - et tilbud fra Delticom AG 13.06.2024 08:19