Dekksøk

Etter størrelse
Bredde
Høyde
Diameter
Søk dekk.

Etter kjøretøydata


Dagens tilbud: Goodride SW608 205/55 R16 91H 1.477 kr

map_marker

Enkelt og raskt å finne den beste prisen

Velg størrelse, den rimeligste prisen og bare Bestill

wrench

Valg av dekk Services

I den andre for trinnet kan du enkelt velge blant våre over 453 servicepartnere.

clock

Rask og enkel installasjon

På forespørsel monterer vi dekkene også på sin egen dørstokk, eller bare komme med.Sommerdekk gjør din kjørestil trygg på norske sommerveier

I Norden har mobilemech.no etablert seg som en populær dekkleverandør. Vi har et stort utvalg av kvalitetsdekkfra kjente merkeleverandører som Vredestein, Goodride og Firestone for å nevne noen, og har over 25 000 dekkvarianter. Skal du kjøpe sommerdekk eller et annet kvalitetsdekk, innehar vi stor produktkunnskap for å kunne tilby deg et kvalitetsdekk til en billig pris. De fleste kvalitetsdekk hos oss har gode testresultater, som vi trygt kan anbefale. De er optimalisert for norske veier hvor kjøreforholdene har varierende kvalitet med skiftende forhold mellom varm, kald og våt asfalt. Sikkerheten står høyt hos oss, og vi har dekk med stabilitet, godt grep og gode bremseegenskaper. Mange av våre kvalitetsdekk har vært gjennom sommerdekktester, som de har bestått med stor stil. Hos oss får du alle sorter kvalitetsdekk for alle sesonger, piggdekk også, som står for sikkerhet på veien.

Når sommerdekkene blir tatt frem fra garasjen, og du skifter fra vinterdekkene dine, da er det viktig at du har dekk av god kvalitet. Gamle dekk er ikke bra, og på siden av dekket finner du alderen. Mønsterdybden må sjekkes, og dekkene skal skiftes hvert femte år for ikke å bli harde, og miste sine gode egenskaper. Skal du velge nye dekk er gripeevne, stabilitet og bremselengde viktige elementer for komfortabel og sikker kjøring. Hos oss får du gode sommerdekk til din personbil av god kvalitet, som gir et maksimalt grep på varierende føre. Det optimale sommerdekket må ha god design, konstruksjon og være laget av gode materialer. Merker du finner i vårt store utvalg er blant annet Goodride og Nankang. Det er dekk som er kjent for å bruke moderne teknologiske løsninger, slik at du får dekk som yter maksimalt på veien og har lav rullemotstand.

Sommerdekk – motta dine nye kvalitetsdekk innen 7 dager!

mobilemech.no er en av Nordens ledende leverandør av dekk, og det på grunn av vår store erfaring. Vi kan tilby stort utvalg av over 25 000 dekkprofiler fra over 100 forskjellige anerkjente merker. Vi leverer raskt, og har gratis frakt på bestillinger av mer enn ett dekk. Er du ikke helt fornøyd med produktet du har kjøpt, gir vi deg 30 dagers returrett. Ønsker du hjelp til montering? Vi har mer enn 300 verksteder som står klare til å hjelpe deg. Bestill på nett i dag. Det er billig, raskt og sikkert! Velkommen til en hyggelig handel hos oss!

mobilemech.no - et tilbud fra Delticom AG 28.05.2024 08:21