Motorsykkeldekk: Enduro

Din montasjemulighet

Din montasjemulighetIngen problem: også for motorsykkeldekk tilbyr vi en montasjepartner i din nærhet Søk etter monteringspartner

rask og bekvem tjeneste:

  • Bestill online: Tilgjengelig 24 timer hver dag, 7 dager i uka
  • Levering innen 7 arbeidsdager
  • Stort nettverk av på monterings verksteder
  • Du kan velge mellom 5 forskjellige betalings måter

Søker montasjepartner

Vi søker stadig etter flere verksteder som kan fungere som montasjepartner for motorsykeldekk.
Gratis registrering her



Til Enduro trenger man ekstra slitesterke dekk som tåler

Endurokjøring med motorsykkel eller ATV er en sport som krever det meste av sine dekk. Det stilles ekstra krav om slitestyrke, siden de skal kunne brukes sammenhengende over lang tid uten at føreren skal risikere reduksjon i kvalitet, eller det verste av alt - punktering. Vanligvis når det kommer til dekk som er ment for å tåle langvarig slitasje, består de av ekstra hard materiale som dessverre går på bekostning av f.eks veigrep eller stabilitet.

Velger du derimot Enduro dekk fra mobilemech.no, er du sikret dekk som tåler både slitasjen og belastningen av denne type krevende kjøring, uten kompromisser! Våre motorsykkeldekk og ATVdekk ment for Endurokjøring, er av god kvalitet og har de egenskapene som trengs for å holde ut - og å holde deg på sporet! De er skapt for å brukes lenge, gir deg godt grep både i terrenget og på bane, og reduserer faren for vannplaning. Det beste av alt - du får de billig uansett hvilket merke du velger! Hos oss kan du kjøpe dekk til både QuadEnduro- og motorsykkelenduro-kjøring!

Stort utvalg av Enduro dekk til lave priser

Vi på mobilemech.no har stort utvalg av dekk innen både motorsykkelsport, bilsport og andre typer kjøretøy. På motorsykler og andre tohjulinger blir dekkene raskere slitt, dermed må man skifte dekk hyppig. Da er det godt å kunne handle dekk hos oss fra sofaen hjemme! Vi har rask levering, prisene våre er alltid lave - uavhengig av merke, og vi spanderer frakten! Vi har køperbeskyttelse og gir deg 30 dagers returrett slik at du kan handle både lettvint og trygt. Har du ikke tid til å skifte dekkene, samarbeider vi med over 300 verksteder landet rundt som kan hjelpe deg med dette!

mobilemech.no - et tilbud fra Delticom AG 28.05.2024 08:22