komplett hjul og felger

Dekk og felger alle sammen

Billigere enn å kjøpe de enkelte komponentene og mer praktisk ved dekkskifte.

Enkelt vei til ditt komplett hjul

velg bil
velg felg
velg dekk
bestil komplett hjul

Enkelt vei til ditt komplett hjul

velg bil
velg felg
velg dekk
bestil komplett hjul

Komplett hjul med alufelg.

Hvis utseende er viktig for deg og du foretrekker rustfrie felger, er aluminiumsfelger veien å gå.

Velg dekktype..

Komplett hjul med stålfelg

Foretrekker du robusthet og lavere priser? Da er komplette hjul med stålfelger det rette valget.

Velg dekktype..

Lettmetallfelger

Stålfelger

Komplett hjul med TPMS

Hvis kjøretøyet ditt er utstyrt med et direkte TPMS-system, monterer og programmerer vi de riktige TPMS-sensorene uten ekstra kostnad på de nye hjulene dine.

Komplette hjul - Kostnadseffektiv og rask montering

Alle dekkeksperter anbefaler vinterdekk om vinteren og sommerdekk er alltid det riktige valget for sommeren. Hvis du har begge typer dekk montert for å skille lettmetall- eller stålfelger til bilen din, trenger du ikke bekymre deg for å skifte dekk i oktober eller rundt påske. De komplette hjulene må bare byttes. Våre komplette hjul er også rimeligere enn å kjøpe dekk og felger separat.

Bestill kompletthjul – gjør dekkskiftet enkelt og billig!

Ved kjøp av nye hjul kjøper man ofte selve dekkene uten felger som er tilpasset. Dermed må man finne dekkene som passer til de utvalgte felgene, og etterpå få satt dekkene på de nye felgene eller felger man har fra før. Ved å kjøpe kompletthjul fra oss på mobilemech.no slipper du alt dette! Det sparer deg både tid, penger og undersøkelser når det gjelder hvilke dekk som passer til hvilke felger. Du kan finne sommerdekk, helårsdekk, piggfrie og piggdekk i vårt store utvalg av komplette hjulpakker. Først velger du hvilken type felg du vil ha, etterpå hvilken biltype og merke du har på bilen din. Dermed kan du velge og vrake i felger og samtidig se hvordan de vil ta seg ut på din bil! Enklere blir det ikke, og alt kan gjøres fra stuekroken i ro og mak. Finn dine nye felger og hjul billig online!

Når du velger å kjøpe en komplett pakke med felg og hjul, må du først bestemme om du skal ha stålfelg eller lettmetallfelg på dekkene dine. Lettmetallfelger er - som navnet tilsier - lettere enn stålfelger. Det vil gi lavere rullemotstand, mer økonomisk kjøring og sparer dekkene for slitasje. Lettmetallfelger leder også varmen lettere vekk fra bremsene slik at levetiden på disse forbedres. Stålfelger derimot tåler mer slitasje, fra for eksempel sand og stein samt at de ikke korroderer like lett fra veisaltet på vinterstid. Stålfelger vil dermed vanligvis vare lengre enn lettmetallfelger. De er også lettere å rengjøre, noe som vil gjøre det lettere å ta vare på felgene. Hvilken type felg du vil ha velger du selv! Vi har kompletthjul til både personbiler, SUV/4x4 og lastebil.

Kjøp kompletthjul trygt, enkelt og billig hjemmefra!

Her på mobilemech.no finner du et av Europas største utvalg av dekk til bil, lastebil, motorsykler og andre spesialdekk. Her finner du dekk fra de største og mest kjente produsentene, men også dekk fra de mindre kjente produsentene slik at du finner akkurat det du trenger! Vi fører kun godkjente og sikre dekk – til en lav pris! Du finner garantert dekkene som passer din profil siden vi har over 25 000 profiler i vårt sortiment! Kjør trygt og sikkert med nye dekk fra oss, bestill idag og få dekkene hjem innen 7 arbeidsdager. Vi spanderer frakten! Trenger du hjelp til å sette på dekkene, samarbeider vi med dyktige verksteder landet rundt som er behjelpelige med dette!

mobilemech.no - et tilbud fra Delticom AG 23.04.2024 08:19