Racing-dekk


Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

mobilemech.no
Vurdering 4.32/5 - 225 Kundetilbakemelding
mer

stort tilbud og topp kvalitet:

  • Mer enn 100 dekkmerker som f.eks. Bridgestone dekk, Continental dekk, Goodyear dekk, Avon dekk, Michelin dekk, Nexen dekk, budsjettdekk…
  • Mer enn 35.000 forskjellige dekk
  • Vi selger bare kvalitetsdekkRacing-dekk som tåler høye hastigheter rundt svinger

Vi hos mobilemech.no har et stort utvalg av racing-dekk som passer til høyhastighetsbiler og sportsbiler. Ved kjøring i høy hastighet er det viktig at dekkene ruller med lav motstand uten at det går utover veigrepet, selv ved våt veibane. I tillegg må dekket tåle ekstra belastning av varmen som utvikles av en høyere fart og samtidig beholde et godt grep rundt krevende svinger. Dekkene vi tilbyr er kvalifiserte og godkjente for bruk til racing. Derfor kan du søke direkte på dekk spesielt for racing online på vår nettside. Vi har blant annet også dekk fra kjente racing-dekkprodusenter som Goodyear og Pirelli. Med et stort utvalg av både profiler og merker kan du velge og vrake blant Europas ledende dekkutsalg! Alle våre dekk holder en lav pris selv om de er fra kjente kvalitetsprodusenter. Vi har også motorsykkeldekk, 4x4/SUV og lastebildekk i vårt utvalg.

Racing-dekk som yter maks til en lav pris

Hos mobilemech.no finner du kvalitetsdekk til en lav pris. Med over 100 forskjellige produsenter og 25 000 profiler å velge blant, finner du garantert dine nye dekk hos oss! Hvorfor ikke spandere på deg nye lettmetallfelger til dekkene samtidig? Vi har et stort utvalg av felger og komplette dekk til en like lav pris. Nyt vår raske levering og 30 dagers returrett. Trenger du hjelp til å skifte dekk eller ikke har tid til å gjøre det selv? Da kan vi tilby dekkskifte fra en av våre over 300 dyktige samarbeidspartnere landet rundt.

mobilemech.no - et tilbud fra Delticom AG 28.05.2024 08:20