Dekksøk

Etter størrelse
Bredde
Høyde
Diameter
Søk dekk.

Etter kjøretøydata


Dagens tilbud: Goodride SW608 205/55 R16 91H 1.417 kr

map_marker

Enkelt og raskt å finne den beste prisen

Velg størrelse, den rimeligste prisen og bare Bestill

wrench

Valg av dekk Services

I den andre for trinnet kan du enkelt velge blant våre over 453 servicepartnere.

clock

Rask og enkel installasjon

På forespørsel monterer vi dekkene også på sin egen dørstokk, eller bare komme med.Vinterdekk – den viktigste investeringen, hvilke skal jeg velge?

Den viktigste investeringen når det kommer til sikkerhet og bilkjøring, er gode vinterdekk. I vårt nordiske klima med skiftende vinterføre, er det ekstra viktig med dekk som tåler både slaps og is-føre. Har du dårlige, slitte eller gamle dekk kan du lett bli utsatt for alt fra vannplaning og punktering, til å skli i veibanen eller å ikke kunne stoppe raskt nok. Dekk er i tillegg en "ferskvare", det vil si at etter et visst antall år vil gummien på dekket bli hardere, og dermed mister det sine gode kvaliteter.

Den generelle regelen sier at etter 6 år – senest 10 – bør man skifte dekkene selv om de fortsatt ser bra ut. Hvordan vet du hvor gammelt dekket er? Jo, på siden av det står det et DOT-merke. De fire siste sifrene i denne tallrekken forteller deg når dekket ble produsert. De to første sifrene angir uken, og de to siste sifrene årstallet. Står det for eksempel 1413, betyr det at dette dekket ble produsert i uke 14 i 2013. Vi på mobilemech.no har et stort utvalg av dekk for alle årstider til en billig pris. Du kan kjøpe både piggfrie dekk og piggdekk fra kjente merker som Nokian, Continental eller Bridgestone, for å nevne noen.

Hvilke dekk skal jeg velge til min bil? Det finnes to typer vinterdekk – piggfrie dekk eller dekk med pigger. Hvilket av de to alternativene som passer en best er ikke alltid lett å vite, men det er greit å ha en oversikt over egenskapene til de dekkene man velger. Velger du piggfrie dekk har du best grep på snøføre og tørr asfalt. Du kan også med fordel montere dem tidlig på høsten når været er ustabilt, uten å måtte ta hensyn til lovlig dato for piggdekk. I tillegg er de mer støysvake og ruller lettere, noe som reduserer drivstofforbruket. Skal du derimot ferdes på is-føre og slaps, vil et piggdekk være den beste investeringen. Det griper mye lettere tak i veien og reduserer risikoen for vannplaning. Med over 100 forskjellige dekkmerker å velge mellom finner du garantert et dekk tilpasset dine forhold vinterstid. Vi har både premiumdekk, fra for eksempel Goodyear, og rimeligere alternativer fra mindre kjente dekkmerker. Alle våre dekk kommer uansett fra en kvalitetsforhandler og er optimale på både prestasjon og trygghet. Enten du har en Volkswagen boble, sportsbil eller en SUV finner du garantert et dekk som passer, med over 25 000 forskjellige profiler å velge blant!

Kjøp vinterdekk av beste kvalitet til lave priser!

Hos mobilemech.no har vi dekk i alle størrelser og til alle forhold - sommer som vinter. Du bestiller enkelt, raskt og trygt i vår nettbutikk, og har mulighet til å velge mellom flere betalingsmåter. I tillegg samarbeider vi med over 300 dyktige verksteder landet rundt, som kan tilby deg hjelp med dekkskiftet om dette skulle være nødvendig. På den måten kan du være sikker på å kjøre trygt og forsvarlig med dine nye dekk. Skulle du bestille feil dekk har du 30 dagers returrett, og attpåtil har vi gratis frakt ved bestillinger på mer enn ett dekk!

mobilemech.no - et tilbud fra Delticom AG 23.04.2024 08:21