Komplette hjul

Lettmetallfelger med helårsdekk

Top Seller

ALUTEC Ikenu

8 x 18OS 45
1864,53 NOK per felg

Enkelt vei til ditt komplett hjul

Enkelt vei til ditt komplett hjul

velg bil
velg felg
velg dekk
bestil komplett hjul

vår mest populær lettmetall felg

itWheels ALISIA

6 x 15OS 40
fra 1343,02 NOK

BORBET LV4

5.5 x 14OS 43
fra 1371,53 NOK

DEZENT TZ graphite

7.5 x 17OS 48
fra 1912,85 NOK

PROLINE AX100

6.5 x 16OS 40
fra 1541,40 NOK

Vi har de passende felgene og dekkene for deg.

For å fortsette videre til den passende felgene og dekkene, først, velg kjøretøyet ditt.

Komplett hjul med TPMS

Hvis kjøretøyet ditt er utstyrt med et direkte TPMS-system, monterer og programmerer vi de riktige TPMS-sensorene uten ekstra kostnad på de nye hjulene dine.

Komplette hjul - Kostnadseffektiv og rask montering

Alle dekkeksperter anbefaler vinterdekk om vinteren og sommerdekk er alltid det riktige valget for sommeren. Hvis du har begge typer dekk montert for å skille lettmetall- eller stålfelger til bilen din, trenger du ikke bekymre deg for å skifte dekk i oktober eller rundt påske. De komplette hjulene må bare byttes. Våre komplette hjul er også rimeligere enn å kjøpe dekk og felger separat.

Lettmetallfelger med alle helårsdekkene

Lettmetallfelger med alle helårsdekkene er redningen for alle nordmenn som ønsker å spare penger uten å miste kvaliteten på dekkene sine. Hvorfor bestille dekk og felg hver for seg når det er så ekstremt mye enklere å bestille komplette dekk fra mobilemech.no? Å bestille dekk til vanlige biler er selvsagt ingen problem, men hvis du ønsker lettmetallfelger med alle helårsdekkene til SUV, offroad eller lett lastebil kan det være vanskeligere. Heldigvis for deg vil du kunne finne alt du noensinne vil komme til å trenge på vår oversiktlige side med hundrevis av komplette dekk. Hva kan være bedre? Mobilemech.no – Norges desidert beste dekkleverandør!

Når du er ute etter dekk og felger finnes det ingen netthandel som er bedre rustet enn mobilemech.no. Leveringstiden tar vanligvis kun 6-7 arbeidsdager, og fraktkostnadene slipper du selvsagt å tenke på, de tar vi oss av. Dette gjelder selvsagt både når du bestiller lettmetallfelger med alle helårsdekkene, samt andre bestillinger. Vinterdekk, sommerdekk, helårsdekk og komplette dekk. Visste du at du også kan bestille katalysatorer på mobilemech.no? Ja, vi har alt du trenger for å gjøre bilen din til den absolutt sikreste i nabolaget. Bestill i dag, å finn ut for deg selv hvorfor de fleste bruker mobilemech.no som deres dekkleverandør.

mobilemech.no - et tilbud fra Delticom AG 13.06.2024 08:20