Motorsykkeldekk: Motocross

Din montasjemulighet

Din montasjemulighetIngen problem: også for motorsykkeldekk tilbyr vi en montasjepartner i din nærhet Søk etter monteringspartner

lave dekkpriser:

  • Kundene hevder at de får omtrent 25% lavere priser på www.mobilemech.no enn sammenliknet med andre forhandlere
  • Våre dekkpriser inkludere MVA, pakke- og leveringskostnader innen Norge

Søker montasjepartner

Vi søker stadig etter flere verksteder som kan fungere som montasjepartner for motorsykeldekk.
Gratis registrering her

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.


Motocross utfordrer deg med hopp og svinger

Motocross er en motorsport som kjøres med en crosser, eller terrengsykkel med andre ord, på spesielle baner. Underlaget er som regel jord, sand eller lignende som stiller store krav til både dekk og kjøreegenskaper. Du blir dessuten konfrontert med både hopp og svinger underveis, og derfor kan sklisikre dekk på ujevnt underlag gjøre deg til en vinner. Det er faktisk påbudt med lisens i Norge for å kjøre på en motocrossbane. Nå kan du kjøpe dine motocross-dekk online til en billig penge hos mobilemech.no Du finner blant annet kjente merker som Yamaha, Michelin og Pirelli. Dersom du er aktiv innen motorsykkelsport lønner det seg å sjekke det store dekkutvalget vårt. Vi tilbyr nemlig dekk til alle typer kjøretøy og veibaner.

Motocross kan utfordre den aller beste på banen

Siden motocross er en så spennende og utfordrende sport, er det veldig viktig med gode og riktige dekk. Hos mobilemech.no finner du som sagt alle de dekkmerkene du kan tenke deg til alltid lave priser. Vi tilbyr også dekk til ATV og quad dersom du liker andre utfordringer i terrenget. Det morsomme med denne sporten er jo nettopp det varierte underlaget. Innenfor vårt utvalg av 100 merker og 25 000 profiler finner du helt sikkert de riktige dekkene for kjøretøyet ditt og lidenskapen din.

mobilemech.no - et tilbud fra Delticom AG 28.02.2021 08:22