Motorsykkeldekk: Vinterdekk

Din montasjemulighet

Din montasjemulighetIngen problem: også for motorsykkeldekk tilbyr vi en montasjepartner i din nærhet Søk etter monteringspartner

rask og bekvem tjeneste:

  • Bestill online: Tilgjengelig 24 timer hver dag, 7 dager i uka
  • Levering innen 7 arbeidsdager
  • Stort nettverk av på monterings verksteder
  • Du kan velge mellom 5 forskjellige betalings måter

Søker montasjepartner

Vi søker stadig etter flere verksteder som kan fungere som montasjepartner for motorsykeldekk.
Gratis registrering herLa nye vinterdekk lede deg trygt frem i vinterhalvåret

Den viktigste investeringen man gjør på vinterstid, er å forsikre seg om at man har gode vinterdekk på sykkelen. Man trenger ikke nødvendigvis å kjøpe de dyreste dekkene fra for eksempel Michelin eller Pirelli. Allikevel er det en sikker investering å velge motorsykkeldekk fra produsenter som har holdt på lenge. De vet hva som kreves for å lage sikre dekk når det kommer til gummiblanding, riktig form på blokkene og lamellene samt selve oppbygningen av dekket. Det stilles andre krav til dekk-konstruksjonen vinterstid, både når det kommer til gummiblanding, blokker, lameller og mønster i motsetning til sommerstid. Temperatur, fuktighet, is og snø er alle faktorer som endrer egenskapene og hvordan dekket "oppfører seg". Skal man beholde god kontroll og godt grep, er det viktig å velge dekk som er godkjente til bruk vinterstid.

mobilemech.no finner du kun godkjente kvalitetsdekk til lav pris. Vi har både piggdekk og piggfrie (friksjonsdekk) blant vårt utvalg online. Kjører du mye i bymiljø eller syd i landet, er et piggfritt dekk et godt valg. Skal du opp i høyden eller kjører mye på isdekke, vil et piggdekk være det beste valget. Siden man har liten kontaktflate mot underlaget når man kjører motorsykkel er det ekstra viktig å velge riktige dekk. Du kan også bruke helårsdekk vinterstid, men har du brukt de igjennom sommeren burde du vurdere å kjøpe nye til vinteren. Det er fordi gummien kan bli lettere dårlig av høye temperaturer sommerstid, og dermed vil grepet kunne bli dårligere på vinterføre. Ved å kjøpe hjul fra oss kan du være sikker på å få dekk som varer og i god kvalitet uavhengig av merke!

Spar på pengene - ikke på kvaliteten! Bestill vinterdekk fra mobilemech.no

Er du usikker på valg av type dekk eller lurer på noe rundt bestilling, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice! Hos oss finner du alle typer dekk til personbil, motorsykkel og andre typer kjøretøy. Du velger selv om du vil kjøpe dekk og felger hver for seg, eller om du vil ta det enkleste alternativet – kompletthjul. Titt igjennom vårt utvalg på mobilemech.no og bli inspirert av våre lave priser, store utvalg, tilbud om hjelp til montering, og sist men ikke minst - gratis levering på alle motorsykkeldekk!

mobilemech.no - et tilbud fra Delticom AG 23.04.2024 08:23