Lastebildekk


Din montasjemulighet

Din monteringspartnerIngen problem: vil tilbyr også montering av lastebildekk i nærheten av deg
Søk etter monteringspartner

Montasjepartner for lastebildekk søkes

Vi søker flere verksteder som vil være vår montasjepartner for lastebildekk
Gratis registrering her

Logistikkrabatt

Hvis du har bruk for en større mengde lastebildekk (over 10 stk.), ber vi deg vennligst sende en e-post til: lkw-reifen@delti.com

rask og bekvem tjeneste:

  • Bestill online: Tilgjengelig 24 timer hver dag, 7 dager i uka
  • Levering innen 7 arbeidsdager
  • Stort nettverk av på monterings verksteder
  • Du kan velge mellom 5 forskjellige betalings måterDekk til lett lastebil får du til lav pris!

Vi hos mobilemech.no har et stort utvalg av dekk til en billig pris. Vi har også dekk til lett lastebil for deg som trenger det! Med et utvalg av over 25 000 dekkprofiler vil du garantert finne den profilen som passer din varebil eller lastebil. For deg som har lett lastebil har vi en egen seksjon hvor du kan søke opp din riktige profil. Det som er spesielt med lette lastebildekk er at de må være konstruert for å tåle ekstra vekt. Derfor er det viktig å velge riktig vektklasse/belastningskode på dekkene. Dette vil stå som et tall i profilinformasjonen på dekkene. Er du usikker på hvilken profil du trenger, finner du denne informasjonen i vognkortet. Våre kvalitetsdekk gir deg denne tryggheten uten at det går utover kjørekomforten! Vi har flere kjente merkedekk fra produsenter som Michelin, Vredestein eller Goodyear å velge blant. Trenger du nye lettmetall eller stålfelger med på kjøpet, kan vi ordne dette også.

Velg blant et stort utvalg av dekk til lett lastebil

Hos mobilemech.no finner alle typer dekkprofiler til en lav pris, men av god kvalitet! Med over 100 forskjellige produsenter, som blant annet Goodyear og Hankook, kan du velge og vrake i et av Europas største utvalg av dekk! Vi har lave priser, rask levering og fri frakt ved bestilling av mer enn ett dekk. I tillegg samarbeider vi med over 300 monteringspartnere landet rundt som kan hjelpe deg med dekkmonteringen på en profesjonell måte. Ta kontakt med vår erfarne og dyktige kundeservice hvis du trenger tips eller råd.

mobilemech.no - et tilbud fra Delticom AG 13.06.2024 08:20